CASE | Sportbedrijf rotterdam

B-Partners KCN

Optimaliseren KCC Zorgvervoercentrale Nederland


ZCN staat voor Zorgvervoercentrale Nederland. Voor de grootste zorgverzekeringen en het COA organiseren zij het zittend zorgvervoer. Het KCC boekt honderden ritten in bij honderden onderaannemers. Ondanks een goed werkende app, gaat het aanvragen van ritten bijna altijd telefonisch. De doelgroep vindt het namelijk prettig om ‘een echt mens’ aan de lijn te krijgen.

Aan ons werd de vraag gesteld “kunnen jullie helpen het KCC verder te optimaliseren, op het gebied van werkprocessen, middelen, kwaliteit & kwantiteit van de mensen?“. We hebben alles, middels een quick scan, onder de loep genomen en zijn aan de slag gegaan. We troffen een mooie, betrokken club mensen aan met hart voor hun klanten. Het was daardoor een kwestie van versterken waar mogelijk en verbeteren waar wenselijk.

Vanuit een interim management positie waren we dagelijks bij de operatie betrokken.
Als team gingen we met elkaar door drukke en af en toe lastige tijden, want verandering is niet altijd fijn en de weg is soms hobbelig.

Maar we kwamen in beweging! We verwelkomden nieuwe collega’s, maar namen soms ook afscheid. Met elkaar hebben we heel wat bereikt; de betrokkenheid bij de organisatie maar ook bij collega’s van andere afdelingen groeide, we pakten inefficiënte processen aan en een duidelijk, toegespitst takenpakket per persoon vergrootte de motivatie en het enthousiasme in het werk: doen waar je goed in bent en waar je waarde toevoegt, gaf iedereen zoveel energie!

Transparantie, communicatie en kleine stapjes voorwaarts zetten, zorgt ervoor dat deze club mensen mee wilde in de verandering. Individueel waren het al toppers, maar nu zien ze dat ze samen nog zoveel sterker zijn.

Wees welkom in ons kantoor in de Gruyterfabriek.

B-Partners

Gruyterfabriek
Veemarktkade 8
5222 AE ’s-Hertogenbosch

Disclaimer
© 2023 B-Partners

Logo B-Partners

Contact

06-29379301
 
info@b-partners.nl