Wie zijn we

B-Partners in de Gruyterfabriek

B-Partners

Wij zijn B-partners. Jouw partner in klantgericht ondernemen. Je merk, klanten en team met elkaar verbinden, dat is wat we doen. Marketing/Sales en Klantcontact: vakgebieden die elkaar overlappen, aanvullen en áltijd versterken! We doen dat vanuit onze eigen methodiek, waarbij we de 3 belangrijkste pijlers van je organisatie onder de loep nemen.”

B-Partners Petula Bodar

PETULA

De wereld van klantcontact kent Petula Bodar als haar broekzak. Op haar CV prijkt twintig jaar ervaring in de branche, als directeur bij een groot contactcenter. Petula heeft inmiddels tientallen bedrijven – van bank tot webshop – getraind in klantgericht denken en doen. En is ze als adviseur aangehaakt bij de ontwikkeling van sales strategieën, employee journeys en het optimaliseren van customer service.

B-Partners Petula Bodar
B-Partners Nancy Bodar

NANCY

Nancy Bodar werkte jarenlang als marketing- en communicatiestrateeg, oa in de theater- en entertainmentwereld. Daar heeft ze de klantbeleving van de verschillende doelgroepen centraal gesteld in een Customer Relationship Management- en salesstrategie. Altijd vanuit de filosofie de gehele organisatie te betrekken. Ze beklom ook geregeld zelf ‘het podium’ voor masterclasses op het gebied van communicatie en strategische marketing.

DISC

MILOU

Milou Smits heeft als Customer Service Manager haar sporen verdiend in het optimaliseren van klantcontact. Positief, enthousiast, gedreven. Vanuit een passie voor klantcontact, vindt Milou het heerlijk om op interim basis als klantenservicemanager aan de slag te gaan, de meest efficiënte werkprocessen op te zetten, in klantcontactsoftware te duiken en te verbeteren en relevante rapportages en dashboards op te stellen.

DISC

Wees welkom in ons kantoor in de Gruyterfabriek.