CASE | BETERSPORT

B-Partners Beterspsort.nl

“Back to work-out”

 

Een gouden FD Gazelle Award voor snelst groeiend middelgroot bedrijf regio Zuid. Iets om trots op te zijn. Maar misschien nog meer op de 4,3 (out of 5) op Trustpilot die klanten geven aan Betersport voor hun service. Van een 3,6 naar een 4,3 in een korte tijd. Dan maak je echt snelle stappen. Laat dat maar aan sporters over. Want ze hebben ’t allemaal te danken aan een top team!

We hebben Betersport leren kennen als een jong, ambitieus bedrijf met een bevlogen eigenaar en een betrokken team vol sportfanaten. Hoe kan het ook anders?!
Ze weten waar ze naar toe willen groeien en wij mochten ze hier een handje bij helpen.

We zijn gestart met het maken van een quickscan. Door een paar dagen mee te lopen, te voelen, zien en vooral te luisteren was al snel duidelijk aan welke knoppen gedraaid kon worden om de kwaliteit nog verder te verbeteren. De weg was helder en we gingen samen op pad!
Van een klantcontactstrategie, stil staan bij rapportages opstellen, snel door naar de juiste klantcontact software implementeren om uiteindelijk uit te komen bij training Klantgericht Communiceren.

En door die bevlogen medewerkers is die 4,3 niet het eindstation. Keep up the good work!

Case Klantenservice Verfwinkel.nl door B-Partners

Wees welkom in ons kantoor in de Gruyterfabriek.

B-Partners

Gruyterfabriek
Veemarktkade 8
5222 AE ’s-Hertogenbosch

Disclaimer
© 2023 B-Partners

Logo B-Partners

Contact

06-29379301
 
info@b-partners.nl