CASE | SAVVII

B-Partners SAVVII

Salesstrategie & Training

Savvii is de managed WordPress hosting provider van Europa. Al ruim 8 jaar helpen zij met hun deskundige team honderden klanten en hosten ze duizenden sites. Vanuit de gedachte: “met focus kom je verder”, hebben zij zich gespecialiseerd in WordPress hosting.
Savvii is klaar voor de volgende fase in hun bestaan en hebben de wens het salesproces verder te optimaliseren. Daarnaast willen ze een betere verbinding maken tussen de afdelingen sales, marketing en support. En laat dat nu juist het specialisme van B-Partners zijn!

Vanuit een quickscan is het huidige salesproces onder de loep genomen en hebben we concrete adviezen gegeven hoe dit proces geoptimaliseerd kan worden. Een aantal quickwins, waaronder het optimaliseren van het databestand, uitbreiding van de huidige campagnes en het opstellen van een helder doel en script per campagne,  zijn direct in de praktijk toegepast.

Samen met de afdeling marketing zijn de kernwaarden van Savvii neergezet. En hebben we een training opgezet voor het salesteam en de supportdesk, waarbij het voeren van waardevolle gesprekken met klanten en prospects centraal stond. Wat hebben we aan bod laten komen:
– Hoe vertaal je je kernwaarden in het klantgesprek?
– Hoe zet je een servicegesprek om naar een salesgesprek?
– Hoe overtref je de verwachting van de klant en voeg je waarde toe in ieder gesprek?                                                                  

Het enthousiasme en de drive vanuit het management heeft het totale traject kracht bijgezet. En omdat stilstand achteruitgang is, zijn we al weer in gesprek over de vervolgstappen. We keep you informed….

 

Wees welkom in ons kantoor in de Gruyterfabriek.

B-Partners

Gruyterfabriek
Veemarktkade 8
5222 AE ’s-Hertogenbosch

Logo B-Partners

Petula
06-19628527
LinkedIn 

Nancy
06-29379301 
LinkedIn
 

info@b-partners.nl

 

B-Partners

Gruyterfabriek
Veemarktkade 8
5222 AE ’s-Hertogenbosch

Disclaimer
© 2023 B-Partners

Logo B-Partners

Contact

06-29379301
 
info@b-partners.nl